KAMPEREN OP LEFFINGELEUREN


Een oase van rust, en liefst dichtbij. Welkom op de camping! Niet meer langs het water maar pal in het dorp.

CAMPING-TICKETS 


Tickets kosten €15 in voorverkoop en zijn te koop op deze website (zie tickets).

VOORWAARDEN 


 • Er is slechts zeer beperkt plaats en je kan enkel op de camping als je ook een ticket hebt voor de concerten, vanaf het openingsuur de dag dat je een ticket/bandje hebt tot de dag erop om 12u.
 • De camping ligt op het veld waar vroeger de grote concerttent stond, in de Ieperleedstraat.

  Met de auto is de camping enkel toegankelijk langs de achterzijde, via de Bonte Pierstraat. Door de wegenwerken in Leffinge (Dorpsstraat) is de Bonte Pierstraat enkel toegankelijk via de Vaartdijk-Noord, daarna Kopstraat, Patrijsstaat, Wielewaalstraat, Bonte Pierstraat. Er is ook een kiss and ride zone in de Bonte Pierstraat (GPS Bonte Pierstraat 22). Parkeren kan best op de randparking in de Leffingestraat. Je moet wel terugkeren en via de Vaartdijk-Noord, dan Vaartdijk-Zuid, dan Torhoutsesteenweg, naar de Leffingestraat.  

 • De camping is open vanaf vrijdag om 15:00 uur en sluit op maandagmiddag 12:00 uur. Het openingsuur op zaterdag en zondag is 9:00.
 • De camping kan volzet zijn, hou de site in de gaten.
 • De tenten moeten aansluitend opgesteld worden in volgorde van aankomst. Een perceel uitkiezen en daar plaats vrijhouden voor vrienden kan niet. Party-tenten en shelters zijn niet toegelaten.
 • De camping is enkel toegankelijk voor mensen die in het bezit te zijn van een festivalbandje.

 • De gratis douches zijn open op zaterdag- en zondag vanaf 09:00 uur tot 15:00 uur. Op maandag zijn de douches gesloten.
 • De toiletten op de camping zijn gratis.

 • Drankbonnen festival = drankbonnen camping.
 • De ontbijtbar is op zaterdag en zondag van 9u00 tot 13u. De bars en foodtrucks op de markt zijn open vanaf 13u00. Op vrijdag is de bar op de camping open vanaf 15u00 tot 21u00. Ontbijt is enkel te verkrijgen met drankbonnen. Op de camping kan je enkel met cash bonnen kopen.

 • Wie op vrijdag tussen 15:00 en 23:00 uur toekomt op de camping kan er ter plaatse zijn/haar festivalticket omruilen voor een festivalbandje, ook op zaterdag en zondag van 9.00 tot 14.30. Wie nog geen ticket heeft kan er ook nog een ticket kopen (let op, geen vvk- maar wel deurprijs). Wie later dan vrijdagavond 23:00 of zaterdag/zondag 14:30 toekomt moet eerst zijn bandje laten omdoen in het tentje dat naast de infokassa staat, vlakbij de voordeur van de kerk!

VERBODEN


Verboden: eten of drinken in glasverpakkingen, wapens en scherpe of gevaarlijke voorwerpen, huis -en andere dieren tenzij blinde begeleidingshonden, het maken of gebruiken van open vuur zoals barbeque, grote gasvuren, fakkels, grote kaarsen,…. Er is een uitzondering voor kleine gasstelletjes met maximum inhoud van 1 liter en gasstelletje die gevoed worden met spuitbussen.

Soundsystems of storende muziek is niet toegelaten, na 22u is geen muziek toegelaten.

Het is ten strengste verboden een tent op te zetten in de brandgangen.

Copyright © 2016. Vzw De Zwerver / Leffingeleuren